Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Grow & glow. online business

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Workshop Semantic SEO: cuvinte, intentii, oameni, business

0 stars: 0.00 din 0 pareri

150 lei Lei
Brand
IXpr
Out Of stock
Descriere
Tot postezi in blog, faci descrieri de servicii si… nu misca. Nici cu ranking-ul in pagina, nici cu leadurile. Asta pentru ca, in zilele noastre, pur si simplu sa ai un site web nu este suficient. Trebuie sa iti cunosti publicul si sa intelegi, dincolo de cuvinte, ce isi doreste omul cu adevarat. Daca te-ai saturat sa fii doar unul dintre multi si vrei sa te evidentiezi in haosul digital in care productia de content e o competitie intre oameni si roboti, ai nevoie de Semantic SEO si sa delimitezi intentii dincolo de cuvinte.
Pentru ca SEO….

Acum alta treaba. Daca spun SEO, la ce te gandesti? Pun pariu ca spui ”treaba aia cu linkurile” sau, poate, la ”chestiile alea de le pui in site” (aka meta tags), poate la liste de cuvinte cheie sau ceva content pe care in ziua de azi ai de gand sa il produci cu chat GPT sau alt AI, mare, branza, nu-i asa?
Da, aceste treburi sunt importante, toate sunt importante, dar ratezi esentialul: Utilizatorul. Si aici intervine semantica, iar aceasta te ajuta indiferent de cum produci textul.
SEO nu include intotdeauna utilizatorul… prin Abordarea semantica da.
SEO nu este doar despre a alege cuvintele cheie de volum (uneori dimpotriva) au a backlinking de calitate catre site-ul tau. Este, de asemenea, despre intelegerea intentiilor si comportamentului utilizatorilor. Intentie care e dincolo de acele cuvinte, de aici ”semantic” .

Intentia utilizatorului e treaba pe care o intelege prietenul tau AI mai putin spre deloc in acest moment pentru simplu fapt ca NU e om. Si, daca tu crezi ca e important, cauta putin despre RankBrain.
De ce Workshop-ul Cuvinte, Intentii, Business cu mine?

Workshop-ul "Semantic SEO: Cuvinte, Intentii, Business" iti ofera ocazia sa vezi dincolo de cuvinte chei oamenii cu intentii. Nu vorbim doar despre cuvinte cheie, ci despre a intelege, dincolo de cuvinte cheie, ce isi doresc utilizatorii si cum sa ii transformi in clienti.

Iti prezentam workshop-ul de 2 ore "Semantic SEO: Cuvinte, Intentii, Business," unde vei invata sa imbini tehnologia cu  interpretarea cuvintelor si, un strop, cu psihologia pentru a-ti imbunatati  ranking-ul si pentru a atrage o audienta cat mai relevanta.

Acum…
Esti gata sa iti iei business-ul in serios? In doar doua ore, te voi ghida prin bazele semantic SEO, explicand cum sa folosesti cuvintele cheie vs intentiile pentru a crea un continut mai relevant si eficient.

Acum…
Esti gata sa iti iei business-ul in serios? In doar doua ore, te voi ghida prin bazele semantic SEO, explicand cum sa folosesti cuvintele cheie vs intentiile pentru a crea un continut mai relevant si eficient.

Ce vei invata ?

O introducere in semantic: cum functioneaza si de ce este important pentru afacerea ta.
Tipuri de intentii
Analiza cuvintelor cheie: cuvinte versus intentie
Cuvinte pe care nu vrei sa le ai in site sau in campanii, in functie de intentie si specificul site-ului.
Optimizarea continutului per intentie
Exercitii practice - 60 % din timp - fiecare punct va fi ilustrat practic.
Cu ce vei pleca?
In primul rand vei intelege ca nu toate cuvintele de volum sunt utile in site-ul tau si, cu atat mai mult, utile in orice sectiune a site-ului si indiferent de ce produse / servicii vinzi. De aici vei putea alege mai intelept si vei intelege catre ce pagini sau articole sa investesti in content la greu fara scop si in backlinking, eficientizand bugetul si investind in ce poate aduce rezultate.

Unde?
Vila DBC
Strada Clucerului nr 44, sector 1 Bucuresti
Cand?
25 septembrie, ora 9.00 -11.00

Pret
150 lei (TVA inclus) / persoana
Plata
Exclusiv prin banca
Transfer bancar  pentru iXpr Development & Consulting SRL
RO17BTRLRONCRT0CM7864501
BANCA TRANSILVANIA

Sau plata cu cardul urmarind procesul de check out pe trans-formare.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura