Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Grow & glow. online business

Membru Bizoo de 9 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Carte ebook Cartea despre acceptare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

15 lei Lei
Brand
IXpr
Cod produs
15
Out Of stock
Descriere
Am ajuns la un punct in viata mea cand am realizat ca autenticitatea si acceptarea de sine sunt esentiale. Astfel, am scris Cartea despre acceptare, o explorare personala si pas cu pas a procesului meu de autodescoperire si impacare cu mine insumi.

In paginile acestei carti, ma indrept cu tine pe o calatorie de introspectie, analizand cum diversitatea si directia constanta a vietii - "inainte" - au modelat cine sunt astazi.

Despre Cartea despre acceptare
Am pornit de la conflictele interioare si luptele cu mine insumi. Cu timpul, am realizat ca lupta nu este calea, ci mai degraba intelegerea si acceptarea. Prin prisma propriei experiente si intelepciunii acumulate, ofer un manual pentru a gasi linistea in haosul intern si extern.

In acest volum, explorez nu numai ce am invatat despre mine, dar si influentele exterioare care m-au modelat: lectiile invatate de la parinti, prietenii care mi-au aratat valoarea perseverentei, si importanta cuvintelor in relatiile noastre cu ceilalti. Intelegerea vine, de multe ori, nu doar prin introspectie, dar si prin observarea lumii si a oamenilor din jur.

Cartea despre acceptare isi propune sa te ajute sa:

Iti imbratisezi unicitatea fara a simti nevoia de a te pretinde altcineva.
Gasesti fericirea in prezent, in ceea ce ai si in ceea ce esti.
Iti descoperi frumusetea din jurul tau si valorile adevarate ale vietii.
Daruiesti fara asteptarea unui castig in schimb.
Iti intelegi si iti depasesti limitarile autoimpuse.
Constientizezi faptul ca viata este unica si ca este important sa traim aici si acum.
Premisa cartii?

Este poate momentul sa ne focalizam mai putin pe vorbe si mai mult pe actiuni, acceptandu-ne pe noi insine, prezentul nostru si oamenii care ne inconjoara.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura